UP/DOWN Een paar weken geleden besloten we onze trap te vervangen: onze oude trap was een hopeloze sta-in-de-weg en bovendien houden we wel van een project om ons in vast te bijten. So, how to design a staircase? Destijds is bij de bouw van onze studio zoveel mogelijk rekening gehouden met de ruwe sfeer van de locatie, maar voor onze nieuwe entree opteerden we voor een grafische aanpak. Omhoog en omlaag harmonieus naast elkaar. Deze onalledaagse make-over blijkt een goede beslissing. Het project is ‘still in progress’ maar deze twee ultra-minimalistische nieuwkomers brengen nu al een zeer open en heldere sfeer op de benedenverdieping. Aan de dichte studiozijde zorgen kamerhoge wanden voor een naadloze overgang tussen gang en trap en de ruimte aan de straatzijde lijkt door de grote witte vlakken vele malen groter.  En als op zonnige dagen de wand het binnenvallend daglicht reflecteert…….. . Een mooi vooruitzicht.