Hard work deserves soft seating

About header

Het leven kan soms hard zijn. En dat geldt ook voor werk. Onze missie is om dat te veranderen. De manier waarop we werken verandert voortdurend. Deze veranderingen leiden tot nieuwe eisen aan ons meubilair.

De missie van Moduplus is om zachtheid naar onze werkruimtes te brengen. Zachtheid die het werk beter maakt. Wij geloven dat werken zowel comfortabel als efficiënt moet zijn. Onze producten zijn erop gericht om comfortabel te zijn, maar tegelijkertijd zorgen dat werknemers efficiënt kunnen werken en niet té ontspannen raken. Connectiviteit en functionele opties voor het plaatsen van laptops behoren tot onze collectie, samen met de nodige plaats voor je kop koffie.

De definitie van werk verandert

Moduplus is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is een modulair zitsysteem, gericht op hergebruik. Het systeem bestaat uit veel verschillende elementen die eindeloze combinaties mogelijk maken. De elementen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gekoppeld.

Of het nu gaat om een tijdelijke vergaderruimte, een centraal ziteiland of een plek om je even af te zonderen en geconcentreerd te werken: Moduplus is het antwoord.

Ons werk verandert en bedrijven evolueren. Moduplus verandert mee. Je kunt de onderdelen eenvoudig demonteren en herconfigureren tot nieuwe functionaliteiten om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van jouw werkruimte.

Hergebruik van Moduplus

We nemen hergebruik serieus. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om je meubels te herconfigureren. Hoe? Door Moduplus te ontwikkelen met slimme bekleding. Dit betekent dat we de stoffering eenvoudig kunnen vervangen, of deze nu gereinigd moet worden of dat je Moduplus-meubel toe is aan een update.

Als je meubel uiteindelijk aan het einde van zijn levenscyclus komt, nemen we het terug en zijn we in staat om alle onderdelen eenvoudig te demonteren voor recycling: klaar voor een nieuw leven. De onderdelen waaruit ons systeem is opgebouwd zijn licht van gewicht en gemakkelijk te demonteren. De transportkosten worden tot een minimum beperkt en onze onderdelen kunnen zelfs met de gewone postdienst worden vervoerd.

Over ROFA

Moduplus wordt ontworpen en gefabriceerd door ROFA, geboren in 1991 in het Brabantse Rijen. ROFA is een toonaangevend, internationaal opererend bedrijf dat zich richt op duurzame industriële meubelstoffering. Wij werken als een ingespeeld team samen met onze partners en nemen ze alle zorg uit handen. We bedekken en bedenken, maken en regelen het, van A tot Z.

Innovatie zit in onze vezels. We doen álles wat we kunnen om onze CO2-footprint nog kleiner te maken dan het 2’tje hiervoor. En we werken volledig energieneutraal.

Duurzaamheid is de rode draad door ons bedrijf. Het komt nadrukkelijk terug in herbekleding, waarmee we goede meubels een lang gelukkig nieuw leven geven. En in Moduplus, ons modulaire zitsysteem met een minimale milieu-impact. Verder produceren we akoestische oplossingen voor heel uiteenlopende branches en ruimtes.

Dit alles doen we voor luchtvaartmaatschappijen, concertzalen, ziekenhuizen, scholen en nog véél meer. Wat je wensen ook zijn: we’ve got it covered!

Laat iets van je horen!
Neem contact op